Ilmainen toimitus alkaen 150 €
Ilmainen palautus 100 päivän sisällä

Tutustu HardGuide-oppaisiimme!

Ammattilaisvinkkejä intohimoisten harrastajien kesken

Räätälöityä palvelua ja parhaiden materiaalien suosituksia seikkailuihisi

HardGuidet ovat ulkoilma-aktiviteettien asiantuntijoita, intohimoisia materiaalien tuntijoita ja Hardloopin asiakaspalvelun jäseniä. Etsit sitten täydellistä retkeilytakkia seuraavalle vaelluksellesi, aloittelijan kiipeilykenkiä, parasta reppua ultra-trail-juoksuun, sopivan kokoisia kävelysauvoja, täydellistä airbag-reppua freeride-hiihtoon tai haluat muokata käynnissä olevaa tilaustasi, ota yhteys HardGuide-oppaaseemme, joka auttaa sinua mielellään.

Personoidut tuotevinkit

Hardloopissa emme ole nimettömiä, vaan voit aina hyötyä saman asiantuntijan avusta. Kun keskustelet HardGuide-oppaan kanssa, olet yhteydessä intohimoiseen ulkoilmaharrastajaan, joka käyttää ja testaa tuotteita, jotka kiinnostavat sinua omiin seikkailuihisi.

Tutustu HardGuide-oppaidemme tuotevalikoimaan!

Myymme tuhansia markkinoiden parhaimpia teknisiä tuotteita, mutta vain parhaat niistä kuuluvat HardGuide-oppaidemme valikoimaan. Jos haluat löytää HardGuide-oppaidemme valitsemia ja luonnossa testaamia tuotteita, siirry HardGuide-kategoriaan.

HardGuide-tuotevalikoima

Asiakkaamme kertovat HardGuide-oppaistamme

«Erittäin hyviä vinkkejä ja nopea palvelu ja vaihto. Kiitos koko tiimille»

Janne

«Suosittelen yritystä sen luotettavuuden ja tuotteiden laadun vuoksi. Olen aina saanut hyviä neuvoja, kun olen ollut epävarma tuotteen valinnassa, ja toimitukset ovat aina olleet nopeita ja saapuneet ajoissa. Täysin positiivinen kokemus!»

Elisa

«Kaikki sujui täydellisesti. Kiitos kaikista arvokkaista vinkeistä. Myös teltta- ja materiaalivalikoima on täydellinen.»

Samuel

«Otin yhteyttä sähköpostitse, koska halusin saada lisätietoja tulevaan tilaukseeni liittyviin erityistarpeisiin. Tom vastasi nopealla, yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla! Sain tehtyä toiveideni mukaisen tilauksen...»

Eero

Tutustu HardGuide-oppaisiimme!

Tom

Vietin lapsuuteni Provencen, jossa harrastin maastopyöräilyä keskitasoisilla vuorilla, sekä Normandian, jossa harrastin purjelautailua, välillä. Muutin vuonna 2019 Reunionin saarelle, jossa innostuin trail-juoksusta ja kaikenlaisista ulkoilma-aktiviteeteista. Intohimoni ovat tekniset materiaalit ja asiakassuhteet, ja olen aina valmiina lähtemään vaellukselle kavereiden kanssa tai valmistamaan parhaan tuotevalikoiman seuraavaan seikkailuusi!

Guillaume

Olen syntynyt Lyonin alueella, ja vartuin pyöräurheilun parissa. Olen harrastanut maastopyöräilyä ja maantiepyöräilyä kilpatasolla. Ulkoilma-aktiviteetit ovat intohimoni, joten päätin muuttaa Haute-Savoien alueelle voidakseni harrastaa lempiurheilulajejani kauniimmissa mahdollisissa pyöräily- ja trailmaastoissa. Suurin ylpeyteni ja kunniani on välittää intohimoani urheiluun muille. Autankin mielelläni sinua seuraavan seikkailusi tuotteiden valinnassa!

Blandine

Olen kotoisin Haute-Savoiesta, ja olen aina asunut vuorilla. Joka viikonloppu harrastin vuodenajan mukaan joko pyöräilyä, patikointia, hiihtoa tai kiipeilyä. Rakastan avaraa luontoa ja kaikenlaisten urheilulajien harrastamista ulkona. Haluan kokea uusia tuntemuksia joka kerta. Olen myös matkustanut paljon ympäri maailmaa uusien kokemusten ja seikkailujen perässä. Työssäni haluan auttaa ihmisiä ja jakaa intohimoni ulkoilma-aktiviteetteihin. Autan sinua mielelläni seuraavan seikkailusi suunnittelussa!

David

Olen kotoisin Saksasta ja muutin Annecyn seudulle 7 vuotta sitten. Olen ollut urheilullinen koko ikäni, ja olen nauttinut uuteen kotiseutuuni tutustumisesta ja ulkoilmaurheilusta. Voit törmätä minuun Baugesin tai Araviksen vuoristoissa! Harrastan trail-juoksua, juoksua ja pyöräilyä, ja autan sinua mielelläni materiaalien valinnassa. Voin myös jakaa vinkkini alueen parhaisiin ulkoilmakohteisiin!

Celia

Synnyin Haute-Savoiessa. Rakastan kotiseutuani ja ulkoilmaurheilua ympäristöä kunnioittavalla tavalla. Minulla on ollut onnea, koska olen saanut kasvaa vuorten keskellä ja harrastaa hiihtoa (alppi- ja maastohiihtoa), trailia, vaellusta, maastopyöräilyä ja kiipeilyä. Olenkin ehtinyt jo kiivetä muutamalle huipulle ja patikoida pitkän matkan vaellusreittejä. Haluan jakaa intohimoni ja neuvoa materiaalivalinnoissa, jotta ne vastaavat tarpeitasi ja harrastustasi.