Valintamme vaikuttavat planeettaan

Tutustu ympäristötoimiimme!

Valintamme vaikuttavat planeettaan

Ihmisen ekologinen jalanjälki kasvaa kasvamistaan, ja planeetalla kuluu nykyään puolitoista vuotta luoda vuodessa meidän kuluttamamme resurssit. Meidän on muutettava suhdettamme ympäristöön.

Perustimme Hardloopin, koska olimme varmoja siitä, että luonto ja liike ovat olennainen osa elämäämme. Pyrkimyksenämme on olla inspiraation lähde ja auttaa sinua löytämään parhaat materiaalit seikkailuihisi. Luonto on pelikenttämme, ja meidän vastuullamme on sen säilyttäminen. Tulevien sukupolvien on voitava nauttia kävelyn, juoksemisen, liukumisen ja kiipeilemisen iloista sekä terveestä planeetasta.

Toimiaksemme vakaumustemme mukaisesti ja vastataksemme ilmastokriisiin olemme tehneet kaksi sitoumusta planeetan hyväksi :

  • Olla hiilineutraali
  • Tarjota 90 % ekologisesti suunniteltuja tuotteita alkaen 2023

Sitoutumisemme planeetan hyväksi

Hiilineutraalius alkaen 2021 : Pariisin ilmastosopimuksessa määrättiin maailmanlaajuisen talouden hiilineutraaliuden tavoite vuoteen 2050 mennessä. Koska olemme tietoisia ilmastokriisistä ja haluamme olla esimerkillisiä tässä kriisissä, sitouduimme tekemään Hardloopista hiilineutraalin yritykseen vuoteen 2021 mennessä.

Mennäksemme vielä pidemmälle ja suojellaksemme pelikenttäämme olemme päättäneet kompensoida hiilijalanjälkihistoriamme.

22. huhtikuuta 2021 Hardloopista tuli hiilineutraali yritys!

ClimatePartnerin avulla mittasimme ja kompensoimme kaikki yrityshistoriamme päästöt alkaen perustamisvuodesta 2015 ja neutralisoimme kaikki CO2-päästömme. Kompensointi on vain ensimmäinen vaihe pitkällä matkallamme, joka johtaa väistämättä päästöjemme vähentämiseen. Koko Hardloopin tiimi työskentelee aktiivisesti tätä tavoitetta kohti ottamalla käyttöön pieniä aloitteita, jotka aiheuttavat suuria muutoksia. Polkupyörä on tietenkin suositeltu kulkuväline työmatkoille, mutta emme suinkaan lopeta tähän: vaikutamme hiilijalanjälkeemme myös valitsemalla vihreän energianlähteen, kierrättämällä pahvilaatikoita, etätyöskentelemällä, valitsemalla ekologisesti suunniteltuja tuotteita...

Lisätietoja hiilineutraaliudestamme

90 % tuotteista on suunniteltu ekologisesti vuoteen 2023 mennessä : Tavoitteemme on, että jokaisen seikkailijan vaatekaappi kerää enemmän CO2:ta kuin se päästää ja että kykenemme tarjoamaan eräänä päivänä 100-prosenttisen kestävän ulkoilmatuotteiden valikoiman.

Kulkiessamme tätä tavoitetta kohti ja opastaaksemme yhteisöämme valinnoissaan olemme päättäneet luoda HardGreen-malliston. Tämä mallisto kerää yhteen parhaita ekologisesti suunniteltuja tuotteita seikkailuun. HardGreen-mallistoon valitaan tuotteita, jotka vastaavat kriteereihin, jotka takaavat, että niiden suunnittelu ja kestävyys ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteen edut voivat olla valmistusprosessissa, käytetyissä materiaaleissa tai alhaisessa energiankulutuksessa.

Tästä lähin aiomme lisätä joka vuosi ekologisesti suunniteltujen tuotteiden osuutta valikoimassamme ja tehdä kaikkemme saavuttaaksemme 90 %:n osuuden koko valikoimassa vuoteen 2023 mennessä. Vaikka tavoitteemme on kunnianhimoinen, olemme varmoja, että avullamme saavutamme tämän tavoitteen ja voimme sen jälkeen tarjota nopeasti 100-prosenttisen kestävän seikkailijan vaatekaapin!

Lisätietoja HardGreen-mallistosta

Toimemme ympäristön puolesta

Toimiaksemme arvojemme ja yhteiskuntavastuumme mukaisesti olemme ottaneet käyttöön useita lisätoimia.

Hiilineutraalius : Toimintamme alussa päätimme kompensoida CO2-päästöjämme istuttamalla vähintään yhden puun päivässä ja yhden puun Hardloopin työtoveria kohtaan. Vuoden 2020 lopulla päätimme, että yrityksestämme tulisi ilmastoneutraali tämän prosessin nopeuttamiseksi ja päästöjemme kompensoimiseksi.

ClimatePartnerin (ilmastonsuojeluun erikoistunut taho) avulla mittasimme ensiksi CO2-päästömme (Scope 1, 2 ja 3) yrityksemme perustamisesta alkaen. Sen jälkeen valitsimme 3 projektia, joiden avulla vähennämme CO2:n määrää ilmakehässä ja suojelemme ilmastoa.

Tukemamme kolme projektia on valittu tiimimme kanssa, ja ne ovat samassa linjassa aiempien toimintojemme kanssa :

Maan päivänä 22. huhtikuuta 2021 HardLoopista tuli ilmastoneutraali yritys!

Hardloopin koko tiimi kantaa innostuneena ja nöyränä tätä uutta statusta, jota pidämme lähtöpisteenä, emme määränpäänä.

CO2 -kompensaatiomme

100 % kierrätetyt pahvilaatikot : heti ensimmäisen laatikkomme vastaanottamisesta lähtien vuonna 2015 olemme ottaneet käyttöön käytettyjen pahvilaatikoidemme keräyksen, jotta ne kierrätetään ja uusiokäytetään. Mennäksemme entistä pidemmälle ja ollaksemme varmoja, että tuotteesi ovat turvassa toimituksen aikana, käytämme uudelleen lähetyksiin kaikki hyvässä kunnossa vastaanottamamme laatikot. Tämä pieni jokapäiväinen tapa auttaa meitä säästämään satoja pakkauksia vuodessa planeetan hyväksi. Ennen kuin laatikko lähtee luoksesi, se on voitu jo muuttaa taideteokseksi.

See Tutustu Hardloop-veistokseen!

Vihreä energia :  Kesän 2020 aikana muuttaessamme pääkonttorimme Pariisista Annecyyn, päätimme käyttää vihreää energianlähdettä. Toimistomme saa virtansa nyt 100-prosenttisesti uusiutuvasta energiasta. Se toimitetaan ehtymättömistä energianlähteistä, kuten veden liike, tuuli, auringonsäteet tai orgaaninen hajoaminen. Tämän meille tärkeän muutoksen lisäksi haluamme rajoittaa kulutustamme.

HardGreen-malliston luominen : Mielestämme meillä on vastuu tukea yhteisöämme tarvittavissa kulutustottumusten muutoksissa planeettamme hyväksi. Siksi ja tarjotaksemme parhaita ekologisesti suunniteltuja tuotteita seikkailuihin, olemme päättäneet luoda HardGreen-malliston. HardGreen-tuote vastaa kriteereihin, jotka takaavat, että sen suunnittelu ja kestävyys ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteen edut voivat olla valmistusprosessissa, käytetyissä materiaaleissa tai alhaisessa energiankulutuksessa tuotannon aikana... Tästä mallistosta löydät kaikki tarvitsemasi materiaalit tuleviin seikkailuihisi ja suojelet samalla planeettaa!

Olemme täysin tietoisia siitä, että tämä ei riitä ja että olemme kaukana täydellisyydestä. Auta meitä etenemään nopeammin ja pidemmälle jakamalla kanssamme lisätoimia, joita voimme ottaa käyttöön rajoittaaksemme yhteistä vaikutustamme planeettaan!

Meillä on vielä useita polkuja kuljettavanamme teidän ja kumppaniemme kanssa. Mutta olemme menossa oikeaan suuntaan... Meidän on kulutettava vähemmän ja paremmin!

;